AcasăSPORTMama lui Adrian Mutu a murit! Sora antrenorului a dat cumplita veste

Mama lui Adrian Mutu a murit! Sora antrenorului a dat cumplita veste

sursa foto: playsport.ro

Lovitură grea pentru antrenorul român, înainte de Sărbători. Mama lui Adrian Mutu, Rodica, a murit.

Vestea cumplită a fost anunțată de către sora antrenorului.

„Drum lin către îngeri, MAMA!”

„Drum lin către îngeri, MAMA! Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit! Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor. TE VOI IUBI MEREU, MAMA!”, a scris Laura, sora lui Adrian Mutu, joi dimineață, 21 decembrie, pe pagina ei de Facebook.

Mama lui Adrian Mutu – fostul jucător al Naționalei, actualmente antrenor – avea 71 de ani. Omul de fotbal, despre care se știe că avea o relație apropiată cu cea care i-a dat viață, nu a reacționat public, până la acest moment, după greaua pierdere suferită.

Vestea a căzut ca un trăsnet asupra familiei Mutu și a celor care au cunoscut-o pe Rodica Mutu. Anunțul făcut de către sora fostului fotbalist, cunoscut drept „Briliantul”, a generat un val de mesaje de condoleanțe, postate ca reacții la trista veste ce s-a aflat în dimineața zilei de 21 decembrie, cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

sursa foto: captură Facebook
author avatar
Andrei Coman
875 afisari

5 COMENTARII

  1. Cam devreme sa dus! La doar 71 de ani, profesoara parca,mi se pare putin. Speranta de viata in westul Europei e de peste 80 de ani. la noi vad ca e in jur de 70 de ani. Iar guvernantii coloniei vor sa mareasca varsta de pensionare la 70 de ani ca sa muncim pin’ la amoarte! E f. mult si la 65 de ani! Adica municm 40 de ani sa iesim la pensie la 65 sis-o mai ducem 5 ani??

      • sa voteze ca iresponsabilii
        este cea mai mare cursa in care au fost momitzi unii care se cred capabili de orice
        si prin urmare isi aleg un „reprezentant”….iti alegi doctorul,avocatul sau popa
        dar e „pe barba ta”……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger