AcasăSPORTMalesani il cere pe Mutu la Genoa!

Malesani il cere pe Mutu la Genoa!

Mutu si Malesani, in perioada Verona

Alberto Malesani l-ar vrea pe Adrian Mutu la Genoa, mai ales dupa ce romanul a facut spectacol in confruntarea de duminica, atunci cand atacantul Cesenei a realizat o dubla impotriva “grifonilor”.

Adrian si "scarita" lui din meciul cu Genoa

Golurile colosale izbutite de Adrian Mutu i-au adus din nou Italia la picioare. Enrico Preziosi, presedintele clubului Genoa, a anuntat ca este dispus la orice sacrificiu financiar pentru a-l avea pe roman in lot din ianuarie. Preziosi a fost rugat de Alberto Malesani sa faca orice ii sta in puteri pentru a rezolva, in iarna, in „mercato di riparazioni”, transferul „Briliantului”. Tehnicianul lui Genoa Calcio, cu care Adrian a colaborat la Verona, in sezonul 2001-2002, cand a marcat 12 goluri in 32 de meciuri, a precizat ca si-ar dori ca Mos Craciun sa i-l puna pe roman sub brad.

Mutu si Malesani, in perioada Verona

Malesani vede in Mutu partenerul ideal de atac pentru argentinianul Rodrigo Palacio si considera ca gruparea de pe „Luigi Ferraris” poate prinde fara probleme cupele europene cu cei doi pe teren. Mutu mai are contract cu Cesena pana in vara lui 2013 si i-a promis presedintelui Igor Campedelli ca va face tot posibilul pentru salvarea echipei de la retrogradare, dar “calutii de mare” au si probleme financiare, astfel ca o oferta avantajoasa ar fi greu de refuzat in aceasta iarna.

author avatar
Cristi Ionita
464 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger