AcasăRecomandariMai trebuie doar sa semneze contractul: Ghiaurul Chiriches, sultan de Istanbul

Mai trebuie doar sa semneze contractul: Ghiaurul Chiriches, sultan de Istanbul

Turcia devine unul dintre cele mai atractive campionate din Europa, transformare care nu putea sa-i lase indiferenti pe fotbalistii romani.

Scos la vanzare de Tottenham, internationalul Vlad Chiriches este foarte aproape de un transfer la Galatasaray Istanbul. Gruparea „Cim Bom” a ajuns la o intelegere cu clubul englez: sapte milioane de euro in schimbul fundasului roman. „Mai ramane doar ca Vlad sa semneze contractul”, anunta aseara „Evening Standard”.
Cum lui Chiriches i s-a oferit un angajament pe trei ani, cu salariu de 2,7 milioane de euro pe sezon! Si cum in Turcia este un impozit pe venit de doar 15%, va fi greu de crezut ca fostul capitan al Stelei nu-si va pune iscalitura pe acordul de transfer. La Galatasaray, Vlad Chiriches va fi coleg de echipa cu superstarurile Wesley Sneijder, Hamit Altintop, Felipe Melo si Lukasz Podolski, ultimul fiind adus in aceasta vara.

Dueluri cu Nani si van Persie

SuperLiga turca de fotbal se anunta o competitie a starurilor. Momentan, a celor aflate pe final de cariera, dar, chiar si asa, transferurile reusite in ultimele zile reprezinta adevarate lovituri de imagine. Astfel, Fenerbahce i-a adus pe Nani si van Persie, de la Manchester United, iar Antalyaspor l-a convins pe Samuel Eto’o sa semneze cu formatia din renumita statiune.

Si Gardos are bagajele facute

Nu doar Vlad Chiriches a fost considerat „oaia neagra” a echipei sale, ci si Florin Gardos (foto), celalalt stelist ajuns in Premier League. Fundasul lui Southampton si-a pus fanii in cap cu evolutia din ultimul „amical”, 0-2 cu Red Bull Salzburg. Titular in centrul defensivei, acolo unde a facut pereche cu Maya Yoshida, internationalul roman i-a facut pe suporterii lui Southampton sa ameninte: „cine i-a incheiat contractul astuia are de dat niste explicatii serioase”. Pe forumul clubului, un alt englez a scris: „Gardos si Yoshida ne arata de ce trebuie sa cumparam un fundas central cu valoare certa. Un cuplu ingrozitor!”. Nu este exclus ca Southampton sa-l cedeze pe Florin Gardos in aceasta vara, fie sub forma de imprumut, fie printr-un transfer definitiv.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
436 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger