AcasăSPORTMai tare ca Messi!

Mai tare ca Messi!

Katarina Bulatovic este cea mai buna marcatoare a Oltchimului in Liga Campionilor

Puse la colt pentru ca au parte de un tratament preferential, jucatoarele straine din lotul Oltchimului s-au trezit din letargie si au adus, sambata seara, prima victorie pe 2013 pentru gruparea valceana in Liga Campionilor.

Katarina Bulatovic este cea mai buna marcatoare a Oltchimului in Liga Campionilor

Jucatoarea din Muntenegru a avut nevoie de doua meciuri la nivel inalt pentru a-si intra in mana, dar contra Zvezdei a demonstrat ca merita pe deplin banii incasati, marcand 10 goluri, mai mult de o treime din totalul echipei Oltchim. Bulatovici a fost sustinuta cu brio de Managarova, 7 goluri, dar si de portarul Silvia Navarro, care a facut uitata ziua mai slaba prinsa de titularul de drept, Paula Ungureanu. Punctele obtinute sambata, primele pe anul acesta, ne tin in viata pentru calificarea in semifinale. Misiunea Oltchimului este, totusi, in continuare una dificila. Pe 2 martie urmeaza returul cu Zvezda, iar intre 9 si 17 martie sunt meciurile decisive cu Ferencvaros, respectiv Krim Ljubljana.

Pe de alta parte, HCM Constanta, campioana Romaniei la handbal masculin, a pierdut orice sansa de calificare in optimile Ligii Campionilor, dupa 19-24 cu NK Celje, in deplasare. Oricum sperantele erau utopice, „rechinii” avand la activ doua victorii si sapte infrangeri in grupe. Supliciul continua miercuri seara, cand HCM intalneste, la Bucuresti, pe THW Kiel, considerata cea mai puternica echipa din handbalul masculin.

author avatar
Cristi Ionita
246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger