AcasăSPORTMai sunt doar cateva ore pana la marea infruntare! Cand incepe meciul...

Mai sunt doar cateva ore pana la marea infruntare! Cand incepe meciul Halep-Sarapova

Peste doar cateva ore, romanca va intra pentru prima ora pe teren, la US Open 2017.

Va fi un meci in care Simona porneste decisa „sa joace cel mai bun tenis al ei”, din cate a marturisit in fata jurnalistilor, dincolo de Ocean. Chiar daca prima adversara de la aceasta competitie importanta va fi Maria Sarapova.

Relaxata si zambitoare, romanca le-a spus jurnalistilor ca „infruntarea va fi o mare provocare”, explicand si de ce crede asta. „M-a invins de 6 ori, poate pot sa schimb asta”, nu s-a ferit sa spuna sportiva, din cate se poate vedea din imaginile postate pe site-ul oficial al competitiei.

Totodata, a dat de inteles ca se bucura ca va juca seara – stiut fiind faptul ca in ultimele competitii a evoluat sub un soare puternic. „Vom vedea cand vom juca, daca va fi noaptea, va fi mai bine”, a admis Simona, inainte de a primi, din sala, confirmarea ca meciul sau cu Sarapova este programat seara.

Fanii Simonei o vor putea urmari – din gradene, stiut fiind faptul ca in multe tari straine unde evolueaza, romanca are sustinerea romanilor, sau la TV – incepand cu ora 19, ora locala, ceea ce inseamna ora 02, ora Romaniei.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

75 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger