AcasăSPORTMai prinde Andone preliminariile Champions League?

Mai prinde Andone preliminariile Champions League?

Ioan Andone, ingrijorat de jocul echipei din startul sezonului

Zile negre pentru Ioan Andone, care a inceput sezonul lamentabil: CFR Cluj a ratat Supercupa Romaniei, pierduta in fata lui Dinamo, iar sambata seara, in prima runda a campionatului, n-a putut rapune, pe teren propriu, Mediasul profesorului Pustai.

Ioan Andone, ingrijorat de jocul echipei din startul sezonului

La finalul partidei din Gruia, Ioan Andone si-a criticat pentru prima data jucatorii, vizati de acuzele sale fiind Bakary Sare si Gabriel Muresan. Mijlocasii la inchidere n-au sprijinit suficient de mult ofensiva, a fost concluzia trasa de „Falcos”: „Am suferit in prima repriza, cand nu am avut sustinere in atac din partea lui Sare si a lui Muresan. In repriza secunda, doar evolutia lui Buchta i-a salvat pe medieseni. Gaz Metan si Pandurii sunt echipele grele pentru noi”. Cu toate ca a evitat sa puna tunurile pe jucatori si antrenori, presedintele Iuliu Muresan a murmurat cateva nemultumiri: „Per ansamblu, echipa nu a jucat chiar atat de slab. In prima repriza, nu am reusit sa fim mai buni decat Gazul, dar in partea a doua, dupa ce Andone a facut cateva schimbari, lucrurile s-au mai echilibrat. Sistemul de joc ales este optiunea lui Ioan Andone, pe care nu vreau sa o comentez. Sper, doar, sa ne intram in ritm si sa ne revenim din etapa viitoare”.

Sunt informatii ca oficialii CFR-ului ii cauta, deja, inlocuitor lui Ioan Andone. Ar fi pentru a doua oara cand „Falcosului” i se refuza participarea in Liga Campionilor cu echipa, desi a castigat titlul. Precedenta experienta de acest gen a avut loc in 2008.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger