AcasăSPORTMadrilenii vor pizza, catalanii prefera fructele

Madrilenii vor pizza, catalanii prefera fructele

Dani Alves, bucuros dupa ce Barcelona a cucerit mondialul cluburilor

Duelul dintre cele mai puternice cluburi ale lumii a fost dus la un cu totul alt nivel.

 

Dani Alves, bucuros dupa ce Barcelona a cucerit mondialul cluburilor

Cautand sa explice de ce echipa a pierdut patru puncte in ultimele trei partide din Primera Division, jurnalistii de investigatie de la „As” au descoperit „buba”.

Cutiile de pizza, aruncate pe jos in vestiarul Realului

Fotbalistii antrenati de Jose Mourinho au liber la pizza, fiind innebuniti dupa acest preparat italienesc, asta in timp ce jucatorii catalani adora sa consume fructe proaspete.

Kaka se pregateste de meci

Ziaristii spanioli au inspectat, pe 14 ianuarie, vestiarul Realului dupa meciul de la Mallorca, si au descoperit ca vedetele Cristiano Ronaldo si Benzema se refaceau cu multe felii de pizza.

Fructele, ingredientul campionilor catalani

Tot dupa o deplasare in Baleare, pe 24 martie, „As” a pozat urmele lasate de catalani in vestiar: multe boluri cu fructe proaspete.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
346 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger