AcasăSPORTMacron si Putin, in finala

Macron si Putin, in finala

Putin l-a sunat pe Macron si a felicitat echipa Frantei

Franta s-a calificat pentru finala Cupei Mondiale. Pentru a-i sustine pe ”Les Bleus”, Emmanuel Macron si sotia sa Brigitte vor fi prezenti, duminica, la meci. Alaturi de ei va fi si Vladimir Putin.

Putin l a sunat pe Macron si a felicitat echipa Frantei

Potrivit purtatorului de cuvant al Kremlinului, finala din Moscova se va solda ”obligatoriu” cu contacte intre Macroni si Putin. Ulterior, surse din anturajul lui Emmanuel Macron au declarat ca presedintele Frantei va asista alaturi de sotia sa la meciul final al Mondialului. Presedintele francez a fost prezent si marti seara, pe stadionul din Sankt-Petersburg, la semifinala victorioasa a nationalei Frantei in fata adversarilor belgieni.

La France s’est qualifiée pour la finale de la Coupe du Monde, prévue le dimanche 15 juillet à Moscou. Et pour les soutenir, Emmanuel Macron assistera au match avec son épouse Brigitte. Ieri, palatul Elysee a anuntat ca Emmanuel Macron si Vladimir Putin se vor intalni duminica, in marja finalei Mondialului din Rusia. Aceasta intalnire a fost decisa marti seara, in cursul unei scurte convorbiri telefonice intre cei doi lideri, dupa meciul Franta-Belgia. Detaliile intalnirii de duminica nu au fost inca fixate, in special privind locul intrevederii, la Kremlin sau pe stadion, unde Putin este asteptat dar unde si Macron a declarat, marti, ca va fi prezent.

author avatar
Bogdan Borcea
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger