AcasăSPORTMacron a decis: Mbappe, interes național!

Macron a decis: Mbappe, interes național!

Fanii lui Real Madrid abia s-au bucurat că Mbappe va juca la echipa lor, când liniștea le-a fost tulburată de un anunț venit din Franța. Se pare că superstarul lui PSG a fost invitat la o cină exclusivistă. Președintele Macron l-a primit la Palatul Élysée pe Tamim bin Hamad Al Thani, emirul Qatarului, statul care deține clubul PSG, pentru a discuta probleme legate de războiul din Fâșia Gaza.

Ulterior, la cina celor doi, a fost invitat să ia parte și Kylian Mbappe.

Acum, la Madrid deja lumea gândește că francezii vor să facă tot posibilul pentru a-l păstra pe Mbappe în Ligue 1.

Cotidianul AS, ziarul de casă al Realului, a asigurat, înainte de această întâlnire, că nu contractul lui Mbappe cu PSG va fi subiectul principal de discuție, dar cine riscă?! Ziariștii iberici consideră că cina ar fi o formalitate gândită cu scopul de a promova Jocurile Olimpice de la Paris, mai ales că Mbappe este așteptat să conducă naționala de fotbal a Franței la turneul din vară.

PSG a renunțat deja la atacant și nu va insista, mai ales după o întâlnire în care emirul și Macron vor soluționa războiul din Orientul Mijlociu. Mbappe a decis deja, în urmă cu două săptămâni, să părăsească Parisul la finalul sezonului. Decizia lui este irevocabilă și-l provoacă pe Nasser Al Khelaifi (n.r. – președintele lui PSG) să nu insiste, așa cum a făcut-o în 2022”, scrie cotidianul madrilen.

De cealaltă parte, francezii nu cred la fel. Jurnaliștii de la L’Equipe anticipau o posibilă presiune exercitată de Macron asupra lui Mbappe – „Conform unor surse, emirul Qatarului și Macron ar putea profita pentru a-i face o ofertă nouă lui Mbappe, astfel încât acesta să se răzgândească și să rămână în Franța”.

author avatar
Mihail Ioan
670 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville