AcasăSPORTMACEL in Argentina: fotbalist de la CA Belgrano, rupt in bataie de...

MACEL in Argentina: fotbalist de la CA Belgrano, rupt in bataie de politisti! – VIDEO

Fotbalul sud-american naste pasiuni duse dincolo de ratiune. La partida Newell’s Old Boys – CA Belgrano, disputat vineri, fortele de ordine au batut tot ce-au intalnit in cale, printre care si un jucator al formatiei oaspete!
Disperati sa restabileasca ordinea pe stadionul „Marcelo Bielsa”, din Rosario, provincia Santa Fe, politistii au facut un incredibil abuz de forta, lovind cu bestialitate orice individ iesit in cale. Macelul s-a declansat chiar inainte de pauza, cand fanii din Belgrano au inceput sa arunce spre teren cu tot ce aveau la indemana. Incercand sa-i potoleasca pe „ultrasii”, cativa jucatori de la CA Belgrano au nimerit in calea cerberilor cu legea-n cap si pulanu-n mana. Ghinion teribil! Un fotbalist al formatiei oaspete a fost pur si simplu jucat in picioare, fiind lovit cu brutalitate de un politist.
Partida a continuat fara alte incidente in repriza secunda (suporterii din Belgrano au fost evacuati de pe stadion in pauza jocului) si s-a incheiat cu victoria celor de la Newell’s Old Boys, scor 2-0.

Vezi video cu incidentele de pe „Estadio Marcelo Bielsa”
[youtube]ZyuKnDarwEo[/youtube]

author avatar
Laurentiu Teodorescu
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger