AcasăSPORTMacel in Anglia: 6 stelisti rupti de englezi!

Macel in Anglia: 6 stelisti rupti de englezi!

Stelistii au cazut franti dupa luptele cu englezii

Partida Stelei cu Sheffield Wednesday s-a transformat intr-o lupta crancena, cu intrari dincolo de limita regulamentului. Antrenorul Laurentiu Reghecampf a preferat sa termine meciul in inferioritate numerica decat sa riste si a 7-a accidentare!

Stelistii au cazut franti dupa luptele cu englezii

Invitati sa joace un meci de verificare cu Steaua Bucuresti, fosta detinatoare a CCE si participanta in actuala editie a Ligii Campionilor, englezii de la Sheffield Wednesday s-au comportat mai agresiv decat li s-a dus faima. Chiar daca era un simplu amical, duelul s-a lasat cu sase accidentati in tabara romanilor. Primul a cazut portarul Ciprian Tatarusanu, schimbat dupa nici un sfert de ora; l-a urmat Cornel Rapa (dureri musculare dupa o lovitura primita de la un adversar), iar apoi Florin Gardos (fault grosolan comis asupra sa) si Mihai Radut (busculat intr-o faza in care jocul era oprit). Adi Popa si Lukasz Szukala au fost ultimii stelisti loviti de englezi. In final, antrenorul Laurentiu Reghecampf a preferat sa termine partida in inferioritate numerica decat sa riste o noua accidentare. Dupa ultimele evenimente, buletinul medical al „ros-albastrilor” arata opt fotbalisti indisponibili, carora li se adauga Chipciu si Matei, pacienti de luni bune.

In alta ordine de idei, de retinut ca, desi partida a fost televizata, stelistii nu le-au permis accesul pe stadion oficialilor clubului Dinamo veniti sa vada la lucru campioana en-titre.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger