AcasăSPORTMacedoneanul Martin Bogatinov, noul portar al Stelei

Macedoneanul Martin Bogatinov, noul portar al Stelei

Dupa ce a oficializat achizitionarea atacantului Claudiu Keseru, de la Bastia, Steaua se pregateste sa dea o noua lovitura pe piata transferurilor.

Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei, are mari probleme la nivel de portar si le-a solicitat de urgenta oficialilor de la Steaua un nou goalkeeper, iar acestia s-au miscat rapid si au pus ochii pe un portar macedonean extrem de experimentat.

Conform prosport.ro, Steaua este foarte aproape sa oficializeze inregimentarea macedoneanului Martin Bogatinov, goalkeeper care a evoluat pana in vara anului trecut la Karpaty Lvov, in Ucraina, si care ar veni in Ghencea din postura de jucator liber de contract.

Bogatinov (27 de ani) a evoluat constant la Sileks Kratovo, Vardar Skopje, Teteks, Rabotnicki sau Karpaty Lvov si are 15 selectii in nationala Macedoniei. Fost coleg cu portarul macedonean la Karpaty Lvov, brazilianul Eric a avut numai cuvinte de lauda la adresa acestuia.

Steaua are mari probleme la nivel de portari. Ciprian Tatarusanu este in ultimele luni de contract si se gandeste serios sa paraseasca echipa in vara, pentru un transfer in strainatate, iar Valentin Cojocaru a fost operat, astfel ca staff-ul Stelei risca sa ajunga sa stea doar in Florin Nita, goalkeeper adus de Reghecampf de la Concordia Chiajna.

author avatar
Cristi Ionita
584 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger