AcasăSPORTSandu e nervos: "Ma voi adresa FIFA, voi cere daune substantiale, peste...

Sandu e nervos: „Ma voi adresa FIFA, voi cere daune substantiale, peste 2 milioane de euro!”

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a sustinut marti dimineata o conferinta de presa la Casa Fotbalului prin care a oferit lamuriri despre decizia federatiei argentiniene de fotbal de a anula amicalul din 10 august.

Am putea juca impotriva Portugaliei!

Mircea Sandu: „Ma voi adresa FIFA, daca acest meci nu va avea loc, pentru daune substantiale. Doua milioane de euro? Mai puneti! Am luat lista cu meciuri amicale, doar Andorra cred ca nu are stabilit o partida test. Ar mai fi Portugalia o solutie, dar ei joaca impotriva Luxemburgului. Am făcut o scrisoare catre presedintele Gilberto Madail (n.r. presedintele federatiei portugheze). Il rog sa renunte la meciul cu Luxemburg. Platim charter, platim despagubirile etc. In alta situatie, ramane ca acest stadion sa il inauguram in alta data. Probabil cu Franta, in preliminarii, pe 6 septembrie”.

„Cei care doresc sa-si pastreze biletele achizitionate, ele vor fi valabile pentru meciul cu Franta”

Liderul FRF spune ca suporterii care au cumparat bilete pot cere bani inapoi sau pot veni la meciul din preliminariile Euro 2012 cu Franta. „Cei care doresc sa-si pastreze biletele achizitionate, ele vor fi valabile pentru meciul cu Franta. Cine nu vrea, va primi banii inapoi, cu toate comisionale aferente. Suntem preocupati, suntem ingrijorati, dar in acelasi timp suntem optimisti ca acest stadion va fi inaugurat cu un meci important”, afirma Mircea Sandu.

„Nicio echipa din Liga 1 nu va juca pe National Arena!”

Sandu spune ca pe National Arena nu se va disputa nicio partida interna daca amicalul cu Argentina va pica defenitiv. „Am vorbit cu Primaria si, daca nu se joaca pe 10 august, pana pe 6 septembrie a.c., cand are loc partida cu Franta din preliminariile Euro 2012, nu se va disputa niciun meci pe National Arena. Nicio echipa din Liga 1 nu va juca aici, asta e clar!”, afirma seful FRF.

„O sa fac toate demersurile pentru ca Argentina cu Messi sa vina la Bucuresti”

Programul echipei nationale ramane valabil, anunta Mircea Sandu. „Impreuna cu Victor Piturca vom incerca sa gasim un meci pentru data de 10 august. E o decizie pe care nu o inţeleg, e vorba de nerespectarea unui contract. O sa fac toate demersurile pentru ca Argentina cu Messi sa vina la Bucuresti. Nu fara Messi! Am vorbit dimineata si cu ambasadorul Argentinei. Si el era îngrijorat. Inclusiv ambasada avea pregatita o seara dedicata evenimentului”.

author avatar
Sebastian Stan
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger