AcasăSPORTLuxemburg - Romania 0-2 Obiectiv indeplinit

Luxemburg – Romania 0-2 Obiectiv indeplinit

Nationala de fotbal a Romaniei a obtinut o victorie de moral, 2-0 in Luxemburg, inainte de marele meci cu Franta de pe teren propriu, de saptamana viitoare.

Min. 94 – Este final de meci pe Stadionul Jozy Barthel. Romania invinge formatia din Luxemburg, cu 2-0, dupa un meci in care echipa noastra a avut emotii doar in primele 30 de minute ale partidei, cand semi-profesionistii din Luxemburg au reusit sa alerge cel putin la acelasi nivel cu cel al elevilor lui Victor Piturca.

Min. 93 – Nicolita vede si el cartonasul galben pentru un gest stupid intr-un moment aiurea.

Min. 87 – Bogdan Stancu intra in locul lui Marica. Matel acuza probleme medicale, dar va incerca sa evolueze si in ultimele minute. Piturca tocmai a efectuat ultima schimbare.

Min. 76 – Intra Nicolita in locul lui Torje. Intra si Bukvic in locul lui Hoffmann.

Min. 71 – Luxemburghezii nu emit pretentii in aceasta repriza a doua si se multumesc sa limiteze proportiile scorului. Gazdele abuzeaza, in atac, de mingi aruncate spre Kitenge, care este un varf greoi.

Min. 66 – Dorin Goian a vazut cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Kitenge. Faza a pornit de la o pasa gresita a debutantului Chiriches, care este certat de Piturca.

Min. 61 – La gazde intra Janisch in locul lui Daniel Da Mota. Un fundas intra in locul unui atacant. Chiriches l-a inlocuit pe Galamaz, care acuza o accidentare.

Min. 55 – Gigel Bucur prinde un sut spectaculos de la distanta si Joubert boxeaza cu emotii.

Min. 46 – La gazde a intrat Kitenge in locul lui Joachim.

21.33 – Romania a avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza pe Stadionul Jozy Barthel din Luxemburg. Dupa 45 de minute echilibrate, Romania are 2-0 in disputa cu Luxemburg. Formatia noastra a avut mari emotii in prima jumatate de ora, dar s-a desprins pe final, cand gazdele au terminat benzina.

Min. 45 – Luxemburg – Romania 0-2. Torje scapa singur cu Joubert, il dribleaza elegant si trimite in poarta goala.

Min. 42 – Torje scapa singur spre poarta adversa si suteaza pe langa poarta lui Joubert.

Min. 34 Luxemburg – Romania 0-1. Lazar scoate inteligent in dreapta, Matel centreaza, Bucur reia cu capul, Joubert boxeaza neconvingator si Torje puncteaza cu un vole din apropiere.

Min. 28 – Se joaca undeva la centrul terenului. Ambele formatii au combinatii bune pana in marginea careului de 16 metri advers.

Min. 22 – Da Mota patrunde frumos pe stanga si trimite un sut-centrare inselator care se duce paralel cu linia portii.

Min. 19 – Torje vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Mutsch.

Min. 18 – Romania se chinuie deocamdata in fata unui adversar care pare mai bine pregatit fizic si dispus la efort. Ramane de vazut cat vor rezista fizic luxemburghezii.

Min. 13 – Marica incearca un sut cu pamantul din lovitura libera, de la 25 de metri lateral stanga si Joubert retine.

Min. 12 – Jocul s-a mai linistit in ultimele minute, dar luxemburghezii raman un adversar artagos si care poate pune probleme.

Min. 6 – Se joaca cu garda jos in acest inceput de meci. Cristi Tanase a centrat de pe stanga si Marica a trimis putin pe langa poarta gazdelor, cu o lovitura cu capul.

Min. 4 – Gazdele au executat bine cornerul si defensiva noastra a respins cu mare dificultate. Romania a scapat pe contraatac, dar Matel a centrat dezamagitor de pe dreapta.

Min. 4 – Gazdele au prima mare ocazie a meciului, Leweck fiind blocat in extremis de Tatarusanu. Portarul Stelei scapase in prima faza o minge venita de pe stanga, din centrare.

20.30 – Luxemburghezii au avut lovitura de start a meciului. Vremea este ideala pentru fotbal in Luxemburg, terenul se prezinta in conditii bune, in tribune sunt circa 3.000 de spectatori.

Luc Holtz, antrenorul nationalei din Luxemburg, incepe cu Joubert, Blaise, Hofmann, Schnell, Mutsch, Gerson, Leweck, Bettmer, Ben Payal, Joachim, Da Mota. Rezerve sunt Oberweis, Bukvic, Joel Pedro, Laterza, Kitenge, Janisch, Bensi.

Victor Piturca, antrenorul nationalei din Romania, incepe cu Tatarusanu – Matel, Galamaz, Dorin Goian, Rat – Cocis, Costin Lazar, Cristi Tanase – Torje, Marica, Gigel Bucur. Rezerve sunt Pantilimon, Nicolita, Chiriches, Latovlevici, Zicu, Bourceanu, Bogdan Stancu.

author avatar
Cristi Ionita
509 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger