AcasăSPORTLuptatorul Badr Hari a bagat un barbat in spital

Luptatorul Badr Hari a bagat un barbat in spital

Hari ramane un dur si in afara ringului

Considerat poate cel mai spectaculos luptator de K1 din lume, marocano-olandezul Badr Hari tinde sa devina un adevarat Mario Balotelli al sporturilor de contact, starul din kick-boxing fiind anchetat, din nou, de politie.

Hari ramane un dur si in afara ringului

Hari este acuzat de vatamare corporala grava, dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute ar fi batut un barbat pana l-a bagat in spital. Conform crimsite.nl, Hari a participat la celebra petrecere „White Sensation” de pe Amsterdam Arena si se afla alaturi de Estelle Cruyff, iubita sa si nepoata fostului mare fotbalist Johan Cruyff, intr-o rezerva VIP, in momentul in care un alt participant la petrecere a intrat peste cei doi pentru a-i fotografia.

Se pare ca luptatorul s-a enervat intr-atat de tare incat l-a umplut de sange si i-a rupt piciorul intrusului. Hari a negat acuzatiile, insa ancheta politiei va continua. Calitatile sportive extraordinare ale lui Hari au fost mereu umbrite de caracterul sau vulcanic. Badr a mai fost arestat de doua ori, pentru trafic de droguri si pentru vatamare corporala, si a pierdut doua meciuri prin descalificare, cu Remy Bonjasky (decembrie 2008) si cu Hesdy Gerges (mai 2010), din acelasi motiv, si-a lovit adversarul cand acesta era deja la podea.

author avatar
Cristi Ionita
813 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger