AcasăSPORTLuptatorii Superkombat se bat in scopuri caritabile. Dana Savuica va fi MC!

Luptatorii Superkombat se bat in scopuri caritabile. Dana Savuica va fi MC!

Sezonul Superkombat incepe cu o gala New Heroes ce va avea loc sambata seara, in Sala Sporturilor din Ploiesti.

Sportivi din opt tari urca in ring, printre acestia aflandu-se si nume grele precum Bogdan Stoica, fostul campion mondial la categoria cruiser, in versiunea Superkombat, Cedric Manhoef, nepotul legendarului Malvin Manhoef, sau Amansio Paraschiv, campion intercontinental WKN si campion european WAKO.

Gala va fi transmisa in peste 80 de tari, gratie contractelor de colaborare pe care Superkombat le are cu Eurosport si alte posturi de televiziune de profil.

Iar Eduard Irimia, presedintele Superkombat, a decis sa profite de ocazie si sa puna la cale o campanie umanitara, urmand sa fie stranse fonduri pentru Spitalul de Pediatrie din Ploiesti.

„In conditiile in care evenimentul va fi transmis in direct in peste 80 de tari de pe cinci continente, am stabilit ca putem veni in sprijinul autoritatilor prin promovarea contului fundatiei Copiii Nostri, cea care se ocupa de colectarea de fonduri pentru viitorul spital. Astfel, pe grafica de televiziune, dar si comentatorii din toate tarile ii vor ruga pe telespectatori sa puna umarul la dezvoltarea acestei unitati medicale”, a declarat presedintele Superkombat, Eduard Irimia.

Dana Savuica se alatura brandului Superkombat

Interesant este ca rolul de MC va fi indeplinit de Dana Savuica, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din Romania.

„Am considerat ca este o ocazie buna pentru a veni in ajutorul celor mici, ei au cea mai mare nevoie de acest spital. In plus, dupa discutia cu Eduard Irimia, am ramas impresionata de proiectul Superkombat, este cu siguranta produsul romanesc cu cea mai mare expunere la nivel international si sunt mandra ca ma alatur echipei”, a spus Dana Savuica.

Fondurile obtinute vor fi folosite pentru infiintarea, dotarea si functionarea „Spitalului Copiilor”, spital public de urgenta pentru copii, unitate ce se spera ca va putea fi data in folosinta in vara anului viitor.

author avatar
Cristi Ionita
355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger