AcasăSPORTLuptatorii romani rup ringul, in scopuri caritabile, la finala Superkombat

Luptatorii romani rup ringul, in scopuri caritabile, la finala Superkombat

Raul Catinas este unul dintre personajele principale ale finalei Superkombat

Una dintre cele mai asteptate gale de K1 din lume va avea loc sambata, 21 decembrie, cand este programata, la Galati, finala Superkombat.

Raul Catinas este unul dintre personajele principale ale finalei Superkombat

16 luptatori de renume mondial se vor infrunta in noua meciuri pe viata si pe moarte, show-ul urmand a fi completat cu o soprana adusa special din China, dar si cu primul DJ robot din lume.

Iar toate incasarile obtinute de pe urma acestei gale vor fi donate sinistratilor din Galati, intr-o decizie fara precedent luata de Eduard Irimia, presedintele Superkombat, care a precizat ca „vrem sa continuam, astfel, campania umanitara inceputa inca din noiembrie si dezvoltata la nivel international”.

Toate cele noua meciuri ale galei au cate o poveste aparte, incepand chiar cu meciul de deschidere in care Alexandru Nedelcu, una dintre marile sperante ale sporturilor de contact din Romania, il va infrunta pe marocanul Mohammed El Boulahiati.

Fratii Bogdan si Andrei Stoica au ocazia sa devina primii frati din lume campioni mondiali de K1 in acelasi timp. Bogdan se bate cu bielorusul Igor Bugaenko pentru titlul de campion mondial Superkombat la categoria cruiser (-92 de kilograme), iar Andrei il va infrunta pe cehul Ondrej Hutnik pentru titlul de campion mondial Superkombat la categoria Super Cruiser (-95 de kilograme).

Patru luptatori straini, egipteanul Redouan Cairo, grecul Giannis Stoforidis, spaniolul Frank Munoz si D’Angelo Marshall, din Insulele Curacao, se vor lupta intr-o piramida pentru marele premiu pus in joc. Semifinalele sunt Cairo – Stoforidis si Munoz – Marshall.

Benjamin Adegbuyi isi poate lua revansa in fata lui Pavel Juravlev, dupa ce ucraineanul l-a facut knock-out anul trecut, Sandu Lungu are meci la categoria supergrea cu americanul Mike Bourke, iar Raul Catinas isi va masura fortele, in cel mai greu meci al carierei, cu australianul Paul Slowinski, sportiv care i-a facut knock-out, la viata lui, pe Zabit Samedov, Ben Edwards sau Mighty Mo.

author avatar
Cristi Ionita
452 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger