AcasăSPORTLupta pentru putere in vestiarul CFR-ului, transata in favoarea portughezului: Cadu cel...

Lupta pentru putere in vestiarul CFR-ului, transata in favoarea portughezului: Cadu cel Mare l-a executat pe Rednic!

Ricardo Cadu i-a demonstrat si lui Mircea Rednic cine taie si spanzura la CFR

Fundasul portughez Ricardo Cadu i-a demonstrat si lui Mircea Rednic ca ramane o stanca de neclintit in Gruia: in mai putin de o luna de la startul campionatului, „Puriul” s-a recunoscut infrant de capitanul CFR-ului!

Ricardo Cadu i-a demonstrat si lui Mircea Rednic cine taie si spanzura la CFR

„Stie prea multe ca sa fie dat afara. Asta va pleca de la CFR doar cand va dori el, nu altfel!”, sustin clujenii simpatizanti ai gruparii „feroviare”. Pus sa aleaga intre Ricardo Cadu si Mircea Rednic, patronul Arpad Paszkany a mutat la fel ca-n precedentele situatii: s-a despartit de staff-ul tehnic! Sambata seara, dupa meciul cu Viitorul, castigat cu 2-1, „Puriul” s-a dezlantuit la conferinta de presa, anuntandu-si demisia in acelasi timp cu dezvaluirile despre influenta/ tupeul „dusmanului” Cadu: „Eu niciodata nu mi-am dat pantalonii jos nici in fata actionarilor, nici pentru jucatori.

Mircea Rednic

Mi-as fi dorit sa stau pe bancã si la partida cu Steaua, dar asta e, a fost un mariaj care nu a reusit. Dupa esecul de la Vaslui, am avut o sedinta cu baietii, iar el, marele Cadu, mi-a reprosat ca de ce i-am spus presedintelui Iuliu Muresan ca l-am intilnit la 12 noaptea prin oras. Ii reamintesc ca eu, cand m-am vazut cu el prin oras, i-am spus «vezi ca programul era pana la 11:30, acum e trecut de 12:00. Deci, fii atent, ori esti cu mine ori…!» Si am vazut, m-am lamurit, a fost cu mine la Vaslui”.

„Multumiri” de la Paszkany

Intr-un comunicat de presa, clubul CFR isi exprima regretul ca Mircea Rednic n-a continuat munca inceputa in vara: „Suntem mandri ca am avut ocazia sa lucram cu unul dintre cei mai buni si experimentati antrenori romani si, cu regretul ca nu am reusit sa colaboram pana cel putin la finalul sezonului, asa cum ne-am propus, ii multumim lui Mircea si ii dorim mult succes in continuare! Multumim, Mister!”.

Obiectivul lui Grigoras: titlul in 2014!

Petre Grigoras, noul antrenor al "feroviarilor"

Noul antrenor al formatiei CFR Cluj este Petre Grigoras, fost „principal” la Otelul Galati pana inainte de startul campionatului. Grigoras va semna un contract valabil pentru un singur sezon si va avea drept obiectiv castigarea titlului. In 2014, in functie de performantele obtinute, angajamentul ar putea fi prelungit pentru inca doi ani.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger