AcasăSPORTLupta din MotoGP, mutată în ring?!

Lupta din MotoGP, mutată în ring?!

Doi foști rivali din MotoGP vor să mute lupta de pe circuit, în ring.

Dani Pedrosa și Jorge Lorenzo par că sunt gata să se înfrunte din nou. De această dată nu este vorba despre motoare sau viteză, ci despre o luptă în toată regula.

Cei doi au lansat în ultima perioadă o adevărată telenovelă în mediul online, insinuând că ar vrea să participe la un meci caritabil de box unul împotriva celuilalt.

Jorge Lorenzo este triplu campion mondial la MotoGP, în timp ce compatriotul și rivalul său a reușit să cucerească titlul de cel mai bun din lume doar la clasele inferioare.

Legendele motorsportului spaniol s-au ciocnit de nenumărate ori pe și în afara pistei în perioada în care concurau unul cu altul la clasa regină a curselor de motociclete.

Un moment istoric al rivalității lor a fost în 2008, când, după Marele Premiu de la Jerez, chiar Regele Spaniei a inetrvenit între cei doi, convingându-i să își strângă mâna pe podium.

Cei doi sunt acum prieteni apropiați, dar pare că mai au câteva lucruri de reglat, astfel că ar putea să se întâlnească în ring.

Pedrosa, în vârstă de 38 de ani, a postat un videoclip cu el în care confirmă aparent un meci de box caritabil împotriva lui Lorenzo, în vârstă de 36 de ani.

În descrierea videoclipului el a scris”99 VS 26 ” (numerele lor de curse pe care le-au purtat pe motociclete).

Lorenzo nu a întârziat să răspundă, zicând: „Ești curajos @26_danipedrosa. Eu încă mă antrenez și te voi vedea în ring.”

author avatar
Mihail Ioan
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger