AcasăSPORT"Lupii" au rapus "cainii" si sunt favoriti la Europa League

„Lupii” au rapus „cainii” si sunt favoriti la Europa League

Petrolul Ploiesti a castigat primul meci tare al etapei a 23-a a Ligii I la fotbal, 2-1 cu Dinamo, si sunt in grafic pentru a prinde un loc de Europa League.


„Lupii” au inceput meciul in forta si Bokila a deschis scorul, in minutul 8, dupa ce a transformat un penalty obtinut tot de el.

„Cainii” au egalat rapid, Axente punctand in minutul 14, dupa o faza suspecta de hent. Bornescu a degajat aiurea, mingea l-a lovit in brat pe Axente, care a scapat singur cu poarta goala si a impins mingea in plasa. Chiar daca nu a existat intentie, atacantul dinamovist si-a creat un avantaj enorm.

Cristescu putea sa duca Petrolul in avantaj, in finalul primei reprize, dar doua dintre suturile sale de la distanta au fost scoase cu brio de Balgradean.

Golul victoriei a venit in minutul 56, cand francezul Sauvadet a rezolvat jocul cu un sut trimis la coltul lung, fara sperante pentru Balgradean.

Dinamo a controlat jocul in ultima jumatate de ora, dar a facut-o ineficient astfel ca Petrolul obtine o victorie muncita, 2-1, cu ajutorul careia urca pe locul 4 in clasament, peste adversara ei din aceasta etapa. VEZI VIDEO AICI

author avatar
Cristi Ionita
277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger