AcasăSPORTLupescu nu mai are autoritate nici macar la Liga 2

Lupescu nu mai are autoritate nici macar la Liga 2

Impreuna, dar separati, Mircea Sandu si Ionut Lupescu se comporta ca doi straini

Directorul general al Federatiei si-a pierdut dreptul de a negocia vanzarea drepturilor tv pentru esalonul secund. „Experimentatul” Dumitru Dragomir se va ocupa si de aceasta afacere.

Impreuna, dar separati, Mircea Sandu si Ionut Lupescu se comporta ca doi straini

Marian Rusen si Cornel Sfaiter, reprezentantii Ligii 2 in Comitetul Executiv, i-au dat „perversa” lui Ionut Lupescu. In sedinta de saptamana trecuta, la propunerea lor, s-a supus la vot si adoptat ca Lupescu sa nu mai poata negocia vanzarea drepturilor tv la Liga 2! Misiunea ii va reveni lui Dumitru Dragomir, presedintele LPF avand experienta dupa doua licitatii organizate in trei ani.

SEG-ul lui Kiki Iancu, sters din tablou

Rusen si Sfaiter i-au transmis lui Mitica Dragomir pretentiile cluburilor din Liga 2: doua milioane de euro pentru intreg sezonul 2011- 2012. Suma este infima prin comparatie cu Liga 1, dar uriasa daca ne raportam la contractul bifat in sezonul trecut de SEG, firma lui Cristi Iancu: 175.000 de euro pentru toate partidele transmise de Sport.ro si Dolce Sport. De altfel, este de asteptat ca SEG-ul lui Kiki Iancu sa fie exclusa de acum incolo din toate afacerile derulate de Federatie.

Pentru doua milioane de euro, televiziunea castigatoare va putea transmite in direct patru meciuri in fiecare etapa, cate doua din fiecare serie.

Al treilea pumn incasat de „Kaiser”

Dupa ultimele lovituri incasate, Ionut Lupescu a ajuns in postura unui director general cu rol pur decorativ. Practic, „Kaiserul” nu mai are nicio putere la Federatie si asta prin trei mutari facute de Mircea Sandu: 1. Adunarea Generala a FRF l-a trecut pe Lupescu in subordinea lui Adalbert Kassai, secretarul general al Federatiei; 2. I-a fost retras dreptul de semnatura, „Nasu'” va da cu pixul de acum incolo; 3. Comitetul Executiv l-a lasat fara putere si la Liga a 2-a.

 

 

 

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
421 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger