AcasăRecomandariLupescu, in Comitetul Executiv al UEFA!

Lupescu, in Comitetul Executiv al UEFA!

Puterea lui Razvan Burleanu in fotbalul romanesc creste de pe o zi pe alta, lucru vizibil si in Adunarea Generala a FRF de sambata, cand noul sef al Federatiei si-a impus cu usurinta punctul de vedere.

Din umbra, Lupescu tinteste sa ajunga in structurile de conducere ale UEFA

Pierderea beneficiilor si a rentei viagere de 50.000 de euro pe an reprezinta doar o mica lovitura incasata de Mircea Sandu prin comparatie cu „bombardamentul” care va urma. Din cate se pare, Federatia nu il va mai nominaliza pe „Nas” pentru un nou mandat in Comitetul Executiv al UEFA, alesul FRF urmand a fi… Ionut Lupescu! Informatia este confirmata chiar de Sandu, care il numeste pe Lupescu „primul tradator”: „Sunt convins ca nu ma vor propune pentru un nou mandat la UEFA. Exista si Ionut Lupescu, care militeaza pentru aceasta chestie, ca sa fiu foarte deschis. Este unul dintre mentorii domnului Burleannu. Asta este. Am 62 de ani si imi vad de viata mea. Treaba lor! Ionut a fost primul tradator. In 2011, el a fost primul. Nu mai este Sandu Mircea la Comitetul Executiv al UEFA, presa il face praf, isi da demisia si venim noi, asta e planul lor. Dar nu o sa va confirme niciodata asta! Eu am vrut sa am o relatie normala cu Ionut, ne-am mai vazut la UEFA, dar alimentandu-l pe Burleanu cu tot felul de idei si teme, nu e in regula. Pentru ca eu am fost presedintele care a militat pentru promovarea lui Lupescu si, ca director general, i-am dat pe mana totul in FRF, echipele nationale, contracte, eu am ramas pe probleme internationale”.

Referitor la ce s-a Adunarea Generala de sambata, Mircea Sandu crede ca „ori s-au facut presiuni foarte mari, ori oamenii sunt… Tradatori sunt destui pe lumea asta si noi, prin gena noastra, suntem tradatori. Luati aminte la razboiale la care am participat si asa mai departe. Asta e viata! Eu m-am retras de buna voie, nu am mai vrut sa candidez. M-am si imbolnavit, cu stres, cu toate astea… Pana la urma cancerul este boala stresului si a poluarii. Se aduna. Am invins ceva ce este greu de invins, o boala care astazi nu mai este incurabila, dar am invins boala asta, pai, ce pot sa mai pierd pe pamantul asta?!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
731 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger