AcasăSPORTLukas Rosol este noul campion de tenis de la Bucuresti. Cehul are...

Lukas Rosol este noul campion de tenis de la Bucuresti. Cehul are o poveste fabuloasa!

Lukas Rosol (stanga) l-a executat rapid pe spaniolul Garcia Lopez

Cehul Lukas Rosol a castigat, duminica, turneul de tenis de la Bucuresti, dupa ce s-a impus, cu 6-3, 6-2, in finala disputata impotriva spaniolului Guillermo Garcia Lopez.

Lukas Rosol (stanga) l-a executat rapid pe spaniolul Garcia Lopez

Rosol (28 de ani) a avut nevoie de noua ani de tenis profesionist pentru a-si trece in cont primul trofeu ATP. Cehul mai avea pana acum in palmares doar un titlu cucerit la dublu, alaturi de slovacul Filip Polasek, in ianuarie 2012, dar si Cupa Davis castigata tot anul trecut, alaturi de echipa Cehiei, desi el nu a evoluat impotriva Spaniei.

Considerat candva o mare speranta a tenisului din Cehia, Lukas Rosol a platit tribut unei relatii explozive pe care a avut-o cu atleta Denisa Rosolova, alta sportiva de mare viitor a Cehiei.

Lukas Rosol si Denisa Rosolova, fosta lui sotie

Cei doi s-au casatorit in 2008, insa relatia a fost atat de intensa incat dragostea fierbinte le-a afectat carierele sportive.

Abia dupa divortul din 2011 cei doi au inceput sa performeze la cel mai inalt nivel. Rosol a ajuns intre primii 50 de tenismeni ai lumii, iar fosta lui sotie si-a trecut in cont o medalie de aur, una de argint si doua de bronz la editii diferite ale Campionatelor Europene de atletism.

Denisa Rosolova a alternat, dupa divort, podiumurile de la atletism cu pictorialele sexy
author avatar
Cristi Ionita
495 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger