AcasăRecomandariLuis Suarez – Falci 3

Luis Suarez – Falci 3

Atacantul uruguayan nu s-a potolit nici in Brazilia. Pentru a treia oara in cariera, Luis Suarez si-a muscat un adversar, ultima victima fiind italianul Giorgio Chiellini.

Calificarea sud-americanilor in optimile de finala (1-0 in meciul decisiv cu Italia) a fost umbrita de gestul golanesc comis de vedeta lui FC Liverpool. La un duel in careul „macaronarilor”, petrecut in minutul 80, Suarez s-a lovit de Chiellini, „ m-am impiedicat si am cazut peste el”, dupa cum a incercat sa se scuze atacantul la finalul partidei. Insa, ca un facut, Suarez a cazut direct cu dintii in umarul italianului, aplicandu-i o muscatura marca „Hannibal Lecter”! Ce urmeaza pentru fotbalistul in varsta de 27 de ani? Cel mai probabil, o suspendare drastic, pedepsa maxima pe care o poate dicta FIFA fiind de doi ani! Forul prezidat de elvetianul Sepp Blatter a si deschis o procedura disciplinara impotriva jucatorului, Suarez si/sau Federatia Urguayana de Fotbal avand termen 24 de ore (a expirat ieri seara) sa depuna documentele pentru a se apara in acest caz.
Nu este pentru prima data cand starul de pe „Anfield” o comite in acest fel. In 2010, pe cand evolua la Amsterdam, l-a muscat pe Otman Bakkal, intr-un derby Ajax – PSV Eindhoven. Poreclit „Falci”, Luis Suarez si-a respectat renumele si-n Premier League si tot intr-un meci cu mare incarcatura. Atacat a fost sarbul Branislav Ivanovici, care nici macar n-a avut timp sa reactioneze la gestul adversarului. Federatia Engleza l-a suspendat pentru 10 etape si i-a aplicat o amenda de 100.000 de lire sterline.

A pariat ca Suarez va „musca” si la C.M!

Biletul castigator

Incredibila inspiratia unui norvegian, care a pariat 3 lire sterline (foto) ca Luis Suarez va musca un jucator la Cupa Mondiala din Brazilia. Gestul din partida cu Italia i-a adus nordicului un castig de 540 de lire sterline, la o cota de 175/1. „Dormeam cand uruguayanul a comis-o, nu ma mai asteptam sa imi iasa pariul”, a declarat Thomas Syverson pentru „Aften Posten”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger