AcasăSPORTLui Reghecampf nu i-a iesit pariul cu Pintilii: A riscat si a...

Lui Reghecampf nu i-a iesit pariul cu Pintilii: A riscat si a pierdut

Reghecampf

Titularizat miercuri seara in Elvetia, desi nu era complet refacut dupa accidentarea din meciul tur, mijlocasul Mihai Pintilii a cedat chiar inainte de pauza, parasind terenul pe targa.

Mihai Pintilii n-a rezistat pe teren decat o repriza, spre uimirea lui Reghecampf
Reghecampf

Fortat sa joace de antrenorul Laurentiu Reghecampf, Pintilii (29 de ani) va rata si „dubla” Romaniei cu Grecia, din barajul de calificare la Cupa Mondiala, programata in zilele de 15, respectiv 19 noiembrie; cum nu este apt 100% din punct de vedere fizic, e greu de crezut ca selectionerul Victor Piturca va risca sa-l convoace. Reaccidentarea lui Pintilii este a doua gafa pe care o comite sotul Anamariei Prodan in ultimele zile, dupa schimbarea registrului tactic in partida de la Brasov, cu Corona, din campionat, cand a trecut de la 4-2-3-1 la 3-4-3, iar rezultatul s-a vazut pe tabela, la final, un 1-1 din mila arbitrului! La conferinta de presa, „Reghe” a evitat subiectul: „Am avut o sansa incredibila de a lua toate punctele, dar nu am fructificat-o. Consider ca nu avea rost pe final sa fortam, sa riscam pentru 2-0; trebuia sa tinem de minge si de avantajul pe care-l aveam. A fost lipsa de experienta si de maturitate”.

Ieri, pe marginea acestui subiect, Mihai Stoica s-a limitat sa afirme: „Pintilii merita felicitari pentru ca a riscat, mai ales daca tinem cont de jocurile care-l asteptau, cum ar fi si «dubla» Romania – Grecia. A demonstrat ca se sacrifica pentru Steaua. Din nefericire, accidentarea sa este destul de serioasa si va sta mai mult pe margine”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger