AcasăSPORTLui Reghecampf i s-a facut dor de Steaua

Lui Reghecampf i s-a facut dor de Steaua

In jumatate de an, arabii s-au lamurit ce valoare de antrenor au pus pe banca lui Al Hilal: finala Ligii Campionilor Asiei pierduta cu o formatie fara istorie si palmares, iar titlul national tot mai departe cu fiecare etapa scursa.

Reghecampf tanjeste sa revina pe banca Stelei

Nu e de mirare ca vestile despre inlocuirea lui Laurentiu Reghecampf sunt tot mai dese. „Si reale!”, dupa cum tin sa sublinieze ziaristii locali. Ieri, publicatia Al Balad a scris despre negocierile foarte avansate dintre seici si Eric Gerets. Fosta glorie a fotbalului belgian ar urma sa-l inlocuiasca pe Reghecampf, care mai este pastrat in functie la Al Hilal doar datorita contractului intocmit de Anamaria Prodan. Blindat de tot felul de clauze, actul poate fi rupt unilateral doar daca gruparea din Riad ii achita romanului salariul integral pana la final, ceea ce poate inseamna peste cinci milioane de dolari. Plus penalizari pentru concediere mai devreme de implinirea unui an la conducerea echipei! In prezent, avocatii clubului saudit cauta o solutie pentru intreruperea colaborarii cu Reghecampf, solutia Gerets urmand a fi prezentata imediat dupa aceea.

Tamas (fot0) şi Tucudean( foto jos), marile bombe detonate de Steaua in aceasta iarna

Pe langa rezultatele proaste (in nici jumatate de sezon cu Reghecampf pe banca, Al Hilal a pierdut 14 puncte, cat in intreg sezonul trecut!), sauditii ii reproseaza antrenorului principal si modul prost in care a gestionat relatia cu liderii din vestiar. In plus, nu se omite nici cazul lui Mihai Pintilii, fotbalist pe care Reghecampf l-a pastrat la echipa desi a avut un randament mediocru.

Tamas si Tucudean – transferuri cerute de la Riad?

Impresionanta campanie de achizitii efectuata de Steaua in aceasta iarna, facuta peste capul lui Costel Galca, ar putea fi dictata de la Riad! Ca un facut, Gigi Becali a investit fix in jucatorii ceruti insistent de Reghecampf cu unul, doua sezoane in urma: George Tucudean, Guilherme si Gabi Tamas. Culmea, se pare ca Tamas chiar i-ar fi cerut sfatul lui Reghe in momentul in care a fost ofertat de Steaua si a acceptat sa vina in Ghencea doar dupa discutia cu inca antrenorul lui Al Hilal.
Ca o dovada ca i s-a facut dor de Steaua, Laurentiu Reghecampf a postat, ieri, pe contul personal de Facebook un material video din perioada in care pregatea campioana Romaniei, cu incurajarile fanilor, veniti la un antrenament, inaintea unui derby cu Dinamo.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger