AcasăSPORTLui Reghe i se falfaie de Ekranas

Lui Reghe i se falfaie de Ekranas

Antrenorul Stelei este cu gandul la meciul cu Otelul. Calificarea in Europas League s-a rezolvat la Vilnius

Antrenorul Stelei anunta ca pentru returul din aceasta seara cu Ekranas, din Europa League, va menaja mai multi jucatori, important devenind duelul din runda viitoare a Ligii 1, cu Otelul Galati.

Antrenorul Stelei este cu gandul la meciul cu Otelul. Calificarea in Europas League s-a rezolvat la Vilnius

Dupa 2-0 la Vilnius, Steaua nu-si face probleme in privinta calificarii in grupele Europa League. In asemenea conditii, lui Laurentiu Reghecampf ii da mana sa opereze modificari in componenta primului „11” pentru returul din aceasta seara cu Ekranas. „Chiriches se resimte dupa meciul de la Vaslui, iar Borceanu va primi pauza, deoarece a jucat deja 8 meciuri oficiale in trei saptamani. Avem destui care pot face fata”, afirma angajatul lui Gigi Becali.

O alt noutate va fi retitularizarea lui Tatarusanu, care se intoarce intre buturi dupa gafele comise de Stanca in Moldova. Reghe revine in Ghencea dupa o infrangere umilitoare la Vaslui, pe terenul unei contracandidate, iar un nou esec in Liga 1 i-ar pune in pericol postul de antrenor.

Drept urmare, desi infrunta diseara campioana Lituaniei, Steaua se gandeste la duelul de duminica, de pe teren propriu, cu Otelul Galati, echipa de la care se asteapta o revenire in primul rand in plan psihologic, mai ales dupa demisia lui Dorinel Munteanu. Partida Steaua – Ekranas va incepe la ora 20.30 si va fi transmisa, in direct, pe ProTV.

author avatar
Sebastian Stan
293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger