AcasăSPORTLui Mircea Sandu i s-a propus blat la Romania-Uruguay

Lui Mircea Sandu i s-a propus blat la Romania-Uruguay

Mircea Sandu supravegheaza partidele suspecte din Romania

Presedintele CS Otopeni a facut publica o tentativa de trucare a partidei amicala pe care echipa nationala de fotbal a Romaniei o va sustine pe 29 februarie, in compania Uruguayului.

Mircea Sandu supravegheaza partidele suspecte din Romania

Conform afirmatiilor facute de Mugur Porumbacu, insusi seful FRF ar fi fost contactat pentru a i se propune blatuirea meciului de verificare cu Uruguay, programat pentru data de 29 februarie, la Bucuresti, pe „National Arena”. „Mircea Sandu ne-a spus cam asa: «Eram in Antalya, cu «nationala», cand ne-a sunat o persoana si ne-a intrebat daca vrem sa-l punem pe X arbitru la jocul Romania – Uruguay. Am inchis imediat telefonul mobil. Va dati seama pana unde au ajuns acesti nesimtiti de samsari, incat au tupeul sa propuna o chestie de genul asta!?»”, a declarat Mugur Porumbacu. Conform spuselor presedintelui de la CS Otopeni, „Nasu'” ar fi facut aceasta destainuire la intalnirea pe care a avut-o cu reprezentantii cluburilor din Liga 2.

Propunere: camere de filmat in vestiare!

Victor Piturca le transmite tricolorilor sa nu ia parte la jocurile de culise

Potrivit lui Porumbacu, Mircea Sandu le-a transmis conducatorilor din Liga 2 sa-i spioneze pe jucatori, deoarece acestia sunt artizanii marilor tunuri la paurile sportive. „O sa incerc sa reproduc cat mai exact ce ne-a mai spus Sandu la acea intalnire. «Bai, fratilor, e groasa rau! Discutati cu jucatorii, sa se potoleasca, sa aiba grija ce fac! In scurt timp va fi un cutremur foarte mare in fotbalul romanesc. Jucatorii sunt bolnavi, pariaza fara scrupule. De aia nici nu mai sunt atenti la meciurile lor. Si mai sunt si samsarii care ii influenteaza. Ar trebui sa puneti camere ascunse in vestiare, sa vedeti ce vorbesc intre ei!»”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
308 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger