AcasăSPORTLui i-ar acorda Cristiano Ronaldo trofeul „Balonul de Aur”. In fiecare an!

Lui i-ar acorda Cristiano Ronaldo trofeul „Balonul de Aur”. In fiecare an!

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo este pus pe dezvaluiri in acest final de an 2013. Fara sa stea prea mult pe ganduri, starul lui Real Madrid a stiut cum sa raspunda la intrebarea „cui i-ai acorda trofeul «Balonul de Aur»?”.

Pentru Cristiano Ronaldo, nu doar 2013 a fost un an excelent, ci si 2012 si chiar 2011. De fapt, ca sa fie sincer, portughezul afirma ca el merita sa castige „Balonul de Aur” in fiecare an! Intr-un interviu pentru „A Bola”, starul de pe „Santiago Bernabeu” a vorbit deschis despre cursa pentru trofeul decernat in ianuarie de „France Football” si FIFA: „Nu ştiu dacă merit acest «Balon de Aur», dar sunt pe podium in fiecare an din ultimii 7-8. Fac mereu parte din echipa ideala si nu cred ca trebuie sa spun mai multe. Cifrele mele vorbesc pentru mine. Poate merit sa castig «Balonul de Aur» ca acum un an sau ca acum doi ani. De fapt, sincer, eu cred ca merit sa castig in fiecare an. Imi place sa castig mereu, dar nu depinde doar de mine. Mi-ar placea sa o fac si acum, dar uneori castigi, alteori pierzi; asta e viata. Nu va fi usor sa repet ce am reusit în 2013, dar cu siguranta voi incerca sa stabilesc noi recorduri pentru ca doar asa pot progresa. Ma bucur ca marchez mult”.
Jucatorul preferat? „Eu insumi, dar imi place sa urmaresc mai multi tineri fotbalisti. Nu as vrea, insa, sa dau nume pentru ca ar fi nedrept fata de unii sau altii (…). Înainte ma deranjau criticile. Acum, nu. Am 28 de ani, sunt tata si criticile ma lasa rece. Asta sunt, oamenii pot sa ma placa sau nu. Uneori, in fotbal, ca sa te placa oamenii, trebuie sa faci lucruri care nu-ti sunt pe plac. Puteam sa fac si eu asta mai des, dar m-as minti pe mine insumi si nu suport sa fac asta”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
672 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger