AcasăSPORTLui Guardiola i s-a facut dor de Messi

Lui Guardiola i s-a facut dor de Messi

FC Barcelona si Juventus Torino sunt ultimele echipe calificate in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, tragerea la sorti urmand a fi efectuata vineri, la Nyon, in Elvetia.

Pe Camp Nou, recitalul fotbalistic dat de Barcelona in fata campioanei Angliei, Manchester City, a fost urmarit si de Pep Guardiola. Revenit dupa trei ani pe stadionul pe care a cunoscut cele mai mari succese din cariera, actualul antrenor al lui Bayern Munchen a urmarit meciul ca un veritabil „socio”, manifestandu-se la fiecare actiune a jucatorilor catalani. Si, cu precadere atunci cand preferatul sau, Leo Messi, reusea un dribling ori se afla la finalizare. Reperat de televiziuni, Pep Guardiola nu si-a ascuns decat la inceput trairile, sfarsind prin a-si da frau liber sentimentelor. „Este o incantare sa-l vezi pe Messi, iar eu ma declar norocos ca am aceasta sansa”, a comentat tehnicianul bavarezilor la finalul intalnirii.
Calificate in sferturile de finala sunt FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, PSG, AS Monaco, Bayern Munchen, FC Porto si Juventus Torino. Tragerea la sorti de vineri poate aduce dueluri ca Real – Barcelona, neexistand capi de serie sau alte criterii.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger