AcasăSPORTLui Gigi Becali ii sfaraie calcaiele dupa Maxim: Alexandru cel Mare

Lui Gigi Becali ii sfaraie calcaiele dupa Maxim: Alexandru cel Mare

Cel mai dorit jucator din Liga 1, Alexandru Maxim, vedeta liderului Pandurii Tg.Jiu, a intrat in minutul 80 al meciului cu Andorra, si facut faza serii, marcand dupa o cursa de 50 de metri.

Alexandru a dat Maxim pentru Romania

Mijlocasul gorjenilor a intrat pe teren in finalul disputei cu Andorra, in locul lui Cristi Tanase, fluierat la scena de catre fanii prezenti pe „National Arena”. Dupa cateva pase reusite, Alexandru a luat o faza pe cont propriu si, dupa ce a driblat trei adversari, a marcat al patrulea gol al selectionatei lui Piturca, fotbalistul Pandurilor tragand cortina frumos peste un spectacol pana atunci indoielnic.

Gigi Becali a oftat in tribuna oficiala dupa fentele lui Maxim, iar dupa meci a pus mana pe telefon incercand sa-l induplece pe Marin Condescu sa-l lase mai devreme la Steaua.  Patronul ros-albastrilor se teme ca evolutiile din ce in ce mai bune ale lui Maxim vor ingrasa pretul jucatorului, iar FC Pandurii va dori mai mult de un milion de euro. In plus, Becali a aflat ca alte doua echipe din Liga 1 vor incerca sa-l deturneze din drumul spre Ghencea. “Maxim este un jucator care trebuie sa fie la Steaua. Vom discuta despre el la iarna, ca acum s-a terminat cu transferurile”, a declarat Becali dupa meci. Din cate se pare, de jucatorul de 22 de ani al gorjenilor sunt interesate FC Vaslui si CFR Cluj. In alta ordine de idei, toata lumea l-a criticat pe selectioner ca nu l-a introdus mai repede in teren pe mijlocasul liderului Ligii1, Alex fiind pastrat pe banca pana in minutul 80.

author avatar
Sebastian Stan
350 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger