AcasăSPORTLui Danciulescu i se prelungeste contractul, dar i se taie salariul!

Lui Danciulescu i se prelungeste contractul, dar i se taie salariul!

Dorinel Munteanu i-a propus recordmenului Ligii 1 prelungirea contractului cu un an, asta inseamand ca Ionel Danciulescu va ramane la gruparea din Stefan cel Mare pana in iunie 2014!

Danciulescu nu a obosit nici dupa 497 de meciuri in Liga 1

Desi situatia la nivelul actionariatului este neclara, tehnicianul lui Dinamo vrea sa-si asigure echipa pentru sezonul viitor si a demarat renegocierea contractelor jucatorilor din lot. Contrar asteptarilor, primul fotbalist ofertat este Ionel Danciulescu, decanul de varsta al echipei, la cei 36 de ani ai sai.

Antrenorul a dezvaluit apropiatilor ca a facut acest pas deoarece „Danciugol” este jucatorul care se pregateste cel mai bine, si doreste ca acesta sa fie un exemplu pentru tinerii colegi. Pentru liderul prezentelor in Liga 1, cu 497 de partide, ar fi al 11-lea sezon la Dinamo, o poveste inceputa in 1995, intrerupta de o escala in Ghencea, ori de altele in Turcia, China si Spania. Atacantul nu a raspuns inca propunerii, poate si pentru faptul ca oferta este cu 25% mai mica la nivelul incasarilor actuale. Danciulescu primeste 120.000 de euro, iar propunerea lui Munteanu este de numai 80.000 de euro pe an. Dorinel vrea sa faca ordine in salariile „cainilor” si vor exista diminuari de contracte pentru toti jucatorii, care vor fi compensate cu bonusuri de performante. Daca nu se va retrage si va accepta sa joace inca un sezon la Dinamo, Danciulescu se poate gandi serios la doborarea recordului detinut de Dudu Georgescu, care a marcat 252 in Divizia A.

author avatar
Sebastian Stan
266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger