AcasăSPORT Lui Borcea nu-i mai arde nici de nunta dupa infrangerea suferita...

Lui Borcea nu-i mai arde nici de nunta dupa infrangerea suferita aseara de Dinamo

O victorie a echipei Dinamo in returul cu ucrainienii de la Vorskla Poltava ar fi trebuit sa fie cadoul de nunta al jucatorilor din Stefan cel Mare pentru Cristi Borcea. „Nu mai am chef de nimic” a scris Cristi Borcea pe pagina sa de Facebook, cu numai doua zile inaintea nuntii cu Alina Vidican.

„Ce dezamagire… Nu mai e nimic de spus… Nu o sa mai folosesc nici facebook-ul… Nu mai am chef de nimic”, a scris Borcea pe reteaua de socializare.

Drept raspuns, Borcea a primit atat mesaje de consolare, cat si critici din partea persoanelor aflate in lista de prieteni. „Daca te ocupai putin de echipa si lasai nunta vietii de 1 milion de eur, acuma aveam si noi echipa in EL”, i-a scris Zettel Alexandru, in vreme ce Alexandra Vintila i-a scris sefului dinamovist: „Si la bn si la rau, tin la DINAMO! Este echipa mea de suflet! Asta-i fotbalul, pana la urma!”.

Dinamo a parasit din nou umilita cupele europene. Invinsa cu 3-2 de Vorskla Poltava, echipa „cainilor rosii” ramane sa se antreneze pentru sezonul viitor al Ligii Campionilor.

277 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger