AcasăSPORTLudogoret vrea antrenor roman: Petrescu sau Reghecampf!

Ludogoret vrea antrenor roman: Petrescu sau Reghecampf!

Petrescu si Reghecampf, tinte pentru campioana Bulgariei

Dupa ce a umilit Steaua in play-off-ul Ligii Campionilor, Ludogoret vrea sa-i mai dea o lovitura: negociaza cu doua nume importante din istoria „ros-albastrilor”.

Petrescu si Reghecampf, tinte pentru campioana Bulgariei

Conform presei de la sud de Dunare, Laurentiu Reghecampf si Dan Petrescu au fost propusi ca solutii pentru inlocuirea actualului antrenor Georgi Dermendjiev! Patronul clubului, miliardarul Kiril Domusciev, s-a aratat extrem de nemultumit de evolutia echipei in primul meci oficial din 2015, pierdut la Stara Zagora, cu Beroe, scor 1-2, in prima mansa a „optimilor” Cupei, si i-a dat un ultimatum antrenorului Dermendjiev. Potrivit „Vseki Den”, ratarea calificarii va reprezenta sfarsitul mandatului actualui „principal”.

Reghecampf

Reghecampf si Petrescu, ambii fara contract in acest moment dupa ce au fost demisi de la echipe din Zona Golfului, se numara printre tehnicienii care i-au fost propusi lui Domusciev. Totusi, „patronul lui Ludogoret va trebui sa bage adanc mana in buzunar pentru a-l angaja pe unul dintre cei doi romani”, noteaza „Vseki Den”, care, totusi, da asigurari ca printr-o astfel de mutare „la Razgrad va sosi un bun specialist”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
109 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger