AcasăSPORTLudogoret incepe cu Moti

Ludogoret incepe cu Moti

Moti, stalpul apararii la campioana Bulgariei

Cosmin Moti a avut nevoie de mai putin de sase luni pentru a deveni idol la noua sa echipa, Ludogoret Razgrad, nimeni alta decat campioana-minune a Bulgariei.

Moti, stalpul apararii la campioana Bulgariei

Ludogoret Razgrad a iesit campioana in vara, la primul sezon petrecut pe prima scena a fotbalului bulgar, dar chiar si asa, finantatorul Kiril Domuschiev si-a indreptat atentia catre fotbalisti low-cost, suma investita in achizitii, inaintea actualului sezon, fiind de numai un milion de euro.

Cosmin a marcat un gol cu Etar Veliko Tarnovo

Interesant este ca, din cei sapte fotbalisti transferati, doar unul singur a reusit sa se integreze, fostul dinamovist Cosmin Moti. Duminica seara, fundasul de 28 de ani a fost cel mai bun jucator de pe teren in meciul pe care Ludogoret l-a castigat, cu 4-0, impotriva lui Etar Veliko Tarnovo.

Ludogoret a facut scor in ultima etapa

Moti a marcat golul de 2-0 si a impresionat prin travaliul depus si interventiile sale sigure. Entuziasmat, Domuschiev i-a transmis antrenorului Ivaylo Petev ca, de acum inainte, echipa trebuie sa inceapa cu Moti. Interesant este ca fostul dinamovist imparte vestiarul, la Ludogoret, cu Stanislav Genchev, fostul inchizator al lui FC Vaslui, Emil Gargorov, fosta extrema de buzunar a Universitatii Craiova, sau Vitinha, fostul fundas stanga al lui CFR Cluj, semn ca Domuschiev este obisnuit sa cumpere jucatori din Liga I.

author avatar
Cristi Ionita
342 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger