AcasăSPORT"Luciane, ai grija! Pascal e in mare forma" Vezi cine i-a transmis...

„Luciane, ai grija! Pascal e in mare forma” Vezi cine i-a transmis acest mesaj boxerului roman

Una dintre marile sperante ale boxului romanesc, a avut ocazia sa se antreneze timp de o saptamana, la Las Vegas, cu boxerul canadian Jean Pascal, posibil viitor adversar al lui Lucian Bute.

Ronald Gavril, care pana acum are trei victorii obtinute din tot atatea meciuri disputate la profesionisti, a ramas impresionat de calitatile si forma aratata de Pascal.

Chiar daca meciul Bute – Pascal va avea loc pe 25 mai, cand isi doresc cei doi pugilisti, sau in toamna, cand vrea postul de televiziune HBO, Gavril sustine ca Bute trebuie sa fie extrem de bine pregatit pentru a-l infrunta pe fostul campion mondial de la categoria semigrea, in versiunea WBC.

„M-am antrenat toata saptamana trecuta in aceeasi sala cu fostul campion mondial Jean Pascal. Indiferent cine ii va sta in fata, Lucian Bute sau Chad Dawson, el arata in forma foarte bune si serios in pregatire” a scris Ronald Gavril pe un site de socializare.

Gratie cantonamentului petrecut la Mayweather Boxing Club, Gavril a avut posibilitatea sa se intretina cu numerosi campioni ai boxului, inclusiv cu idolul sau, Floyd Mayweather, despre care spune ca „este un model pentru orice boxer care vrea sa ajunga in top”.

author avatar
Cristi Ionita
387 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger