AcasăSPORTLucian Bute urca la semigrea

Lucian Bute urca la semigrea

Bute vrea sa mai boxeze patru ani

Aflat in Romania, boxerul roman Lucian Bute a lasat sa se inteleaga ca din 2013 va urca in categorie, urmand sa dispute meciuri la semigrea.

Bute vrea sa mai boxeze patru ani

Pugilistul roman si-a pierdut de curand centura de campion mondial la supermijlocie, versiunea IBF, dar spune ca inca nu si-a terminat treaba la aceasta categorie. Lucian Bute vrea sa-si mai masoare fortele in acest an cu doi sau trei adversari la supermijlocie, iar abia apoi sa urce la semigrea, lucru care nu se va intampla mai devreme de mijlocul anului viitor.

Unul dintre adversarii cu care galateanul doreste sa se mai bata la supermijlocie este, inevitabil, englezul Carl Froch, cel care l-a surclasat la Nottingham. Desi multa lume ii canta prohodul, dupa infrangerea usturatoare din Anglia, Lucian sustine ca va reveni mai puternic. Fostul campion spune ca este departe de a-si fi incheiat cariera, afirmand ca spera sa mai boxeze patru ani de acum inainte, iar apoi sa se retraga din activitate la 36 de ani. Singura conditie este ca fizicul sa-i permita sa mai sustina in jur de 10-12 meciuri.

author avatar
Cristi Ionita
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger