AcasăSPORTLucian Bute, sursa de inspiratie chiar si atunci cand pierde

Lucian Bute, sursa de inspiratie chiar si atunci cand pierde

Bute si Pascal au ramas in relatii apropiate dupa meciul din 2014

Pugilistul Jean Pascal a declarat ca l-a inspirat prestatia lui Lucian Bute in confruntarea din noiembrie cu James DeGale, el precizand ca a invatat ca atunci cand crezi in tine poti face orice.

Bute si Pascal au ramas in relatii apropiate dupa meciul din 2014

Intr-un interviu acordat publicatiei „Journal de Montreal”, Pascal a precizat ca s-a simtit inspirat de rivalul sau din Romania: „Este adevarat ca prestatia lui Lucian m-a inspirat. Am retinut un lucru – atunci cand planeta este impotriva ta, daca tu crezi in tine, muncesti si esti disciplinat, atunci poti face orice! Toti expertii preconizau ca Bute va fi distrus de DeGale, chiar si cei din Quebec. Insa Lucian stia ca mai poate arata un box bun”. Jean Pascal a fost adversarul lui Lucian Bute in ianuarie 2014, cand s-a impus la puncte in fata romanului.
La 28 noiembrie, galateanul a fost invins de James DeGale, prin decizia unanima a arbitrilor, intr-un meci disputat la Quebec, britanicul ramanand astfel detinator al centurii de campion IBF la categoria supermijlocie. Publicul canadian a fluierat copios la anuntarea deciziei, inclusiv Lucian Bute aratandu-se dezamagit de decizia arbitrilor, dar mandru de performanta sa.

Deontay Wilder l-a trimis la spital pe polonezul Szpilka

Boxerul american Deontay Wilder  (foto)si-a aparat cu succes titlul mondial WBC la categoria grea, dupa ce l-a invins prin KO in repriza a 9-a pe polonezul Artur Szpilka, intr-un meci disputat la New York. Wilder (30 ani) si-a aparat pentru a 3-a oara centura mondiala castigata acum un an si si-a adaugat a 36-a sa victorie din palmares, dintre care 35 inainte de limita. Americanul si-a dominat clar adversarul si in repriza a 9-a l-a trimis la podea dupa un jab de dreapta la barbie. Szpilka a parasit ringul pe targa si a fost transport la spital ca masura de precautie.
Dupa meci, britanicul Tyson Fury, campionul mondial WBA si WBO, a urcat surprinzator in ring si l-a provocat pe Wilder: „Te infrunt cand vrei si unde vrei, dupa ce imi reglez conturile a doua oara cu Kliciko”. „Esti un zero, nu esti decat un provocator, nu mi-e frica de nimeni si sunt gata sa vin la tine”, a raspuns americanul.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger