AcasăSPORTLucian Bute :"Sunt gata sa ma bat cu Froch chiar si in...

Lucian Bute :”Sunt gata sa ma bat cu Froch chiar si in Anglia!”

rintr-un mesaj postat pe retelele de socializare, campionul roman si-a anuntat adversarul  – finalist in ultima editie a Super Six – ca vine peste el in Nottingham.

Lucian Bute in timpul unui antrenament

Incepand de ieri, Lucian Bute a inceput pregatirile in Statele Unite pentru gala din aceasta primavara cu englezul Carl Froch. Galateanul si-a stabilit cantonamentul in insoritul Miami (Florida), acolo unde va ramane opt saptamani. Inainte de-a pleca din Canada, romanul i-a trasat o misiune clara presedintelui clubului InterBox: „Am vorbit cu Jean Bedard si i-am spus ca sunt gata sa ma bat cu Froch chiar si la el acasa, in Anglia. Sa rezolve aceasta lupta cat de curand!”.

Englezii sar cu banul

Meciul cu Bute, ultima sansa pentru Froch

Presa nord-americana speculeaza pe marginea deciziei lui Bute de a merge sa se bata cu Froch in Nottingham. Din cate se pare, la mijloc ar sta bursa de peste trei milioane de euro promisa de englezi, interesul in Anglia pentru aceasta gala fiind superior celui din Canada.

„Showtime” l-a vrut adversar pe Jean Pascal

Trustul media cu care Lucian Bute mai are contract pentru un singur meci a incercat sa-l impinga pe roman spre o lupta cu Jean Pascal (semigrea). Gala ar fi urmat sa aiba loc la Montreal sub titlul „Cine-i cel mai tare din Canada?”. Decizia IBF de a-l impune pe Carl Froch challenger obligatoriu la centura lui Bute le-a dat planurile peste cap americanilor. Mai mult, Bute se pregateste acum sa rupa contractul cu „Showtime”, urmand a da curs ofertei celor de la „HBO”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger