AcasăSPORTLucian Bute, sportivul anului in Quebec

Lucian Bute, sportivul anului in Quebec

Campionul mondial la categoria supermijlocie IBF, Lucian Bute, a devenit personalitatea sportiva a anului din Quebec, cu 24% din voturi.

PREGATIT Lucian Bute este gata pentru meciurile cu Carl Froch

Lucian Bute si-a aparat de trei ori titlul mondial in 2011, aceste performante aducandu-I aprecierea canadienilor din zona Quebec, care l-au ales sportivul anului. El i-a devansat pe patinatoarea Joannie Rochette (16%), hocheistul Sidney Crosby (14%), jucatorul de fotbal American (Anthony Calvillo (9%) sispecialistul in arte martiale mixte Geroges St-Pierre (7%). “Sunt foarte multumit. Asta arata ca oamenii din Quebec ma urmaresc si-mi apreciaza munca. Faptul ca sunt personalitatea sportiva a anului imi ofera incredere si credibilitate. Multumesc tuturor celor care m-au votat”, a declarat Bute, care s-a declarat extrem de fericit ca a putut sa ia fata hocheistilor, acest sport fiind dominant in Canada.

Anul perfect pentru Lucian

Pentru Lucian Bute, anul 2011 a fost perfect: „M-am batut de trei ori la reteaua Showtime. In plus, mi-am indeplinit visul si mi-am aparat titlul in tara mea natala, Romania. Am invinsun semifinalist al turneului Super Six (Glen Johnson). Sunt foarte multumit de acesta si increzator pentru ce va fi in urmatorul an. 2011 a fost perfect pentru mine”.

author avatar
Sebastian Stan
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger