AcasăSPORTLucian Bute si-a tras cel mai tare antrenor din lume

Lucian Bute si-a tras cel mai tare antrenor din lume

Desi a suferit doua infrangeri usturatoare in ultimele trei partide, cu Jean Pascal si Carl Froch, Lucian Bute nu dezarmeaza.

Pugilistul in varsta de 34 de ani vrea sa le dea peste nas rautaciosilor care ii cantau prohodul, dupa cele doua infrangeri suferite. Astfel, Bute a luat-o din nou de la 0 si si-a propus sa redevina campion mondial.

Boxerul din Pechea va urca din nou in ring pe 6 decembrie, cand va sustine un meci impotriva unui adversar care urmeaza sa fie stabilit.

Bute este incantat de posibilitatea de a lupta din nou si, dupa ce a renuntat la colaborarea cu Stephan Larouche, si-a tras cel mai bun antrenor posibil.

Pugilistul a efectuat joi un antrenament cu public la Montreal, anuntand cu aceasta ocazie ca a intrat in cantonament pentru meciul din decembrie si se va pregati cu nimeni altul decat Freddie Roach.

Roach (54 de ani) este considerat de multi specialisti drept cel mai bun antrenor din lume in conditiile in care 27 de boxeri care au trecut prin mainile sale au devenit campioni mondiali, printre acestia regasindu-se Manny Pacquiao, Oscar De La Hoya, Virgil Hill, Gary Stretch sau Amir Khan.

Roach a fost un boxer de nivel mediu, inregistrand 40 de victorii si 13 infrangeri. S-a retras din activitate la numai 26 de ani. Diagnosticat cu Parkinson, tehnicianul american a reusit sa tina boala sub control in special gratie implicarii sale in antrenorat.

author avatar
Cristi Ionita
303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger