AcasăSPORTLucian Bute, ridicat de politie in Filipine. Dovada ca romanul este un...

Lucian Bute, ridicat de politie in Filipine. Dovada ca romanul este un ZEU in Asia!

Boxerul roman Lucian Bute se antreneaza de ceva vreme in fieful supercampionului filipinez Manny Pacquiao.

Bute pregateste in orasul General Santos revenirea in ring, romanul urmand sa se bata pe 6 decembrie, la Montreal, cu argentinianul Roberto Bolonti.

Iar lui Bute ii prieste de minune timpul petrecut in Filipine, romanul fiind asaltat zilnic de fani. Desi nu mai este campion mondial, iar duminica a avut zi libera pentru a merge la plaja, Bute nu a scapat de admiratori.

Bute, alaturi de politistii filipinezi

Pugilistul roman a fost tras de o parte de mai multi politisti inarmati pana in dinti. Acestia doreau sa se imortalizeze intr-o fotografie cu fostul campion mondial de la categoria supermijlocie, in versiunea IBF.

Antrenamentele lui Bute din Filipine sunt urmarite cu sufletul la gura de sute de copii si tineri, iar mai multe posturi locale de televiziune sunt pe urmele romanului pentru a difuza constant rezumate ale sedintelor de pregatire.

Antrenamentul lui Bute, urmarit de sute de tineri si copii

Bute se bate cu argentinianul Bolonti in limitele categoriei semigrea. Este primul meci sustinut de roman dupa aproape un an, respectiv de la infrangerea suferita in ianuarie, in fata canadianului Jean Pascal. Desi a pierdut doua din ultimele trei partide, Bute mizeaza pe dorinta de a redeveni campion mondial si pentru asta si-a ales cel mai bun antrenor din lume, pe americanul Freddie Roach.

author avatar
Cristi Ionita
907 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger