AcasăSPORTLucian Bute revine in ring pe 24 mai

Lucian Bute revine in ring pe 24 mai

Pugilistul roman Lucian Bute a suferit doua infrangeri usturatoare, in ultimele trei meciuri disputate, dar este gata sa dea totul pentru a reveni in top.

Bute a pierdut meciurile cu Carl Froch si Jean Pascal, infrangeri care l-au afectat moral, dar Lucian, ca un adevarat campion ce se respecta, nu cedeaza si vrea sa le dea peste nas celor ca ii cantau deja prohodul.

Presa canadiana anunta ca, desi au trecut doar doua luni de la infrangerea suferita in fata lui Pascal, Bute este gata sa urce din nou in ring, mult asteptatul moment urmand a avea loc pe 24 mai, in Bell Centre din Montreal. Romanul va lupta in gala ce are ca main-event confruntarea dintre Adonis Stevenson si Andrzej Fonfara pentru titlul de campion mondial la categoria semigrea, in versiunea WBC.

In cazul in care trece cu bine peste confruntarea din 24 mai, Bute are mari sanse sa obtina, in toamna, revansa cu Jean Pascal, cel care l-a deposedat de centura de campion al Americii de Nord la categoria semigrea, dupa meciul din 18 ianuarie castigat la decizie de pugilistul haitian.

author avatar
Cristi Ionita
592 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger