AcasăRecomandariLucian Bute, pregatit de urmatorul meci. Boxeaza in Las Vegas cu Badou...

Lucian Bute, pregatit de urmatorul meci. Boxeaza in Las Vegas cu Badou Jack

Revenit in ring dupa o pauza de un an si jumatate, Lucian Bute nu vrea sa treaca in 2016 fara inca un meci de box bifat. Si, daca s-ar putea disputa in SUA…

Badou pare pregatit sa fie incasator in meciul cu Bute

Dorinta fostului campion IBF este pe punctul de a se implini, intrucat managerul sau, celebrul Al Haymon, aproape a finalizat negocierile cu Badou Jack. De fapt, mult spus negocieri, asta fiindca Haymon il reprezinta si pe pugilistul cu origini suedeze!
Ajuns la 35 de ani, Lucian Bute ar putea boxa pe 14 noiembrie la MGM Grand Arena, din Las Vegas (SUA), anunta presa de peste Ocean. Meciul va conta pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea WBC. Badou Jack tocmai ce si-a aparat centura cu diamante in fata lui George Groves, lupta dintre cei doi fiind pe afisul ultimei gale cu Floyd Mayweather „main event”. „Inca nu m-am gandit la urmatoarea mea lupta, dar stiu ca ma asteapta meciuri mari. Am auzit Lucian Bute si Julio Cesar Chavez jr. vor sa boxeze impotriva mea”, sustine Badou. Pentru Bute, o varianta de rezerva este James De Gale, cel care detine, atentie, chiar centura IBF la supermijlocie, aflata ani buni in stapanirea romanului!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
395 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger