AcasăSPORTLucian Bute, posibil meci cu Donovan George

Lucian Bute, posibil meci cu Donovan George

Lucian Bute, fostul campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, va reveni in ring pe 6 decembrie, intr-o gala care va avea loc la Montreal.

Pugilistul roman va anunta luni numele viitorului sau adversar, inainte de a pleca pentru doua luni in Filipine, unde se va antrena alaturi de Manny Pacquiao.

Bute a anuntat deja ca nu mai are timp pentru meciuri de incalzire astfel ca va boxa impotriva unui pugilist cat se poate de tare, iar jurnalistii canadieni speculeaza, deja, in legatura cu un posibil meci impotriva americanului Donovan George.

Nascut si crescut in Chicago, Donovan George (30 de ani) este actualul campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBO. Donovan George a castigat titlul la sfarsitul lunii august, dupa ce l-a invins, la decizie, pe compatriotul sau Dyah Davis.

Poreclit „Bomba”, Donovan George are 26 de victorii si patru infrangeri, pugilistul american fiind cunoscut pentru stilul extrem de spectaculos de a boxa, majoritatea meciurilor sale incheindu-se inainte de limita.

Donovan George a castigat 22 de meciuri, din 26, prin knock-out si a suferit doua dintre cele patru infrangeri tot prin knock-out. Donovan George a pierdut cele mai importante meciuri din cariera, fiind facut knock-out de Adonis Stevenson si fiind invins la decizie de Edwin Rodriguez. In schimb, cea mai importanta victorie a carierei este cea obtinuta impotriva lui Cornelius White, in februarie 2011.

author avatar
Cristi Ionita
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger