AcasăSPORTLucian Bute, nas la Miami!

Lucian Bute, nas la Miami!

Evenimentul din weekend este al doilea de acest gen pentru campionul mondial la box profesionist: in vara trecuta, Lucian Bute a crestinat-o pe Anastasia, fiica unui alt amic din Galati.

Pentru 2012, Lucian se gandeste la unificarea centurilor cu diamante

Cu toate ca locuieste in Canada, tara care i-a oferit si cetatenia, Lucian Bute este un personaj cunoscut si indragit dincolo de granite, pana in sud, pe malul Atlanticului.

Finul campionului IBF a fost crestinat in rit ortodox

Anual, campionul mondial IBF la categoria supermijlocie se antreneaza mai multe saptamani in Florida (si-a achizitionat recent o vila cu piscina in acest stat), prilej cu care s-a integrat in comunitatea romaneasca de aici. In felul acesta si-a facut prieteni buni, dovada ca weekend-ul trecut a botezat baietelul unor conationali, stabiliti de mai mult timp in Miami.

Elena Aprozeanu va deveni doamna Bute in viitorul apropiat

Pugilistul originar din Pechea (Galati) a avut-o alaturi de el la acest eveniment pe Elena Aprozeanu, cea despre care se spune ca-i va deveni sotie. Nici Stephane Larouche n-a lipsit, antrenorul canadian declarandu-se incantat de petrecerea organizata dupa slujba, la care meniul a fost, evident, unul romanesc. In iulie 2011, Elena si Lucian Bute au crestinat-o pe Anastasia Hohota, fiica unui angajat de la Vama Galati, amic bun al campionului IBF.

IBF il pregateste pe eternul Librado Andrade

Librado Andrade

Presa canadiana a anuntat, ieri, ca IBF stie cine va fi urmatorul adversar al lui Lucian Bute, evident, in eventualitatea in care romanul isi va pastra centura dupa meciul cu britanicul Carl Froch. Astfel, in ring cu Bute ar urma sa urce invingatorul dintre Adonis Stevenson si Librado Andrade! „N-am niciun interes sa lupt pentru a treia oara cu Andrade”, a anuntat campionul IBF, lasand sa se inteleaga ca va trece la o categoria superioara dupa meciul cu Froch.

Froch: „Bute, nu pleci cu centura din Anglia!

Carl Froch

Incantat ca se va bate cu o centura pe masa, boxeurul britanic Carl Froch a trimis mai multe sageti catre Lucian Bute, campionul IBF de la supermijlocie, adversarul sau din 26 mai, de la Nottingham. Froch spune ca abia asteapta sa-si faca fanii fericiti si sa devina, pentru a treia oara, campion mondial (britanicul a detinut centura WBC in perioadele decembrie 2008-aprilie 2010, respectiv noiembrie 2010-decembrie 2011). “Luciane, nu pleci cu centura din Anglia! Aici ii este locul si aici va ramane. Iti fac un favor, vei avea bagajul mai usor la plecare” a spus Froch. Anchetat de Consiliul de control al boxului britanic pentru declaratia in care spunea ca ar fi trantit un meci la pariuri, Froch a precizat ca nu este nimic real si ca ar fi facut acel anunt doar pentru a se da mare. Britanicul risca o amenda, dar spune ca aceasta nu-l va afecta in incercarea de a-i face zile fripte campionului roman pe 26 mai.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.570 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger