AcasăSPORTLucian Bute ii ameninta pe finalistii SuperSix: "Vin peste voi in America!"...

Lucian Bute ii ameninta pe finalistii SuperSix: „Vin peste voi in America!”

Bute va adopta un stil prudent in lupta cu Glen Johnson

Campionul roman este cu gandul tot la Andre Ward si Carl Froch, desi pe 5 noiembrie are o lupta dificila cu Glen Johnson, veteranul categoriei supermijlocii.

Bute va adopta un stil prudent in lupta cu Glen Johnson

Din West Palm Beach (Florida), acolo unde urmeaza un program intens de pregatire in vederea duelului cu Johnson, galateanul le transmite tuturor contestatarilor ca 2012 este anul in care isi vor inghiti cuvintele.

Romanul are un program spartan de antrenament

„Deocamdata, sunt foarte concentrat pe aceasta lupta, dar mesajul meu pentru ceilalti este «Pazea, vin!». Nu am ce sa comentez in legatura cu spusele lui Froch, habar n-am care este solutia pentru a scapa de astfel de critici. Contra cui trebuie sa boxez pentru a obtine mai multa credibilitate? E vina mea ca Mikkel Kessler si Kelly Pavlik n-au vrut sa urce-n ring cu mine? Sunt convins, insa, ca toate criticile se vor sfarsi in 2012, cand vreau sa lupt cu invingatorul din SuperSix. O sa-l provoc imediat dupa finala”.

Lucian este extenuat dupa sedinta de pregatire

La randul lui, si antrenorul Stephan Larouche s-a referit la posibilitatea ca Lucian Bute sa boxeze in SUA: „Nu cred ca lui Ward sau Froch le-ar conveni sa vina in Canada, de aceea spun ca, daca va fi organizata o asemenea galp, noi vom accepta cu placere sa luptam la New York, Las Vegas sau Atlantic City”.

In alta ordine de idei, campionul roman si l-a ales sparring-partner pentru lupta cu Glen Johnson pe Alejandro Berrio, caruia i-a luat centura cu diamante in 2007.

Decis sa rezolve cat mai repede meciul din 5 noiembrie
author avatar
Laurentiu Teodorescu
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger