AcasăSPORTLucian Bute doar s-a fotografiat cu tortul primit de ziua lui

Lucian Bute doar s-a fotografiat cu tortul primit de ziua lui

Bute s-a pozat cu tortul primit cadou

Campionul mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, a implinit, marti, varsta de 32 de ani. Galateanul a fost sarbatorit de staff si apropiati in cantonamentul din Miami, Florida.

Bute s-a pozat cu tortul primit cadou

Aflat in cantonament de mai bine de doua saptamani, Bute a luat, marti, o scurta pauza pentru a petrece ziua de nastere alaturi de prieteni si membrii staff-ului sau. Cadorisit cu un un tort de catre Interbox, pugilistul a acceptat doar sa se pozeze cu delicioasa surpriza, dar nu a gustat din prajitura pentru ca asta i-ar fi afectat pregatirea. Totusi, campionul din Pechea nu a putut evita produsele cu specific romanesc de care s-a atins “cu moderatie”.

Obisnuit sa nu faca mare tam-tam in legatura cu ziua lui, Bute a primit totusi cateva mici atentii, printre care si un tricou imprimat cu numarul 10 pentru ca “este un boxeur de nota 10 si urmeaza sa-si puna in joc pentru a zecea oara centura de campion mondial”. „Mister KO” a tinut sa le multumeasca tuturor celor care l-au sustinut in cariera si a precizat ca, de ziua lui, si-a propus sa uneasca toate centurile de la categoria supermijlocie. Totusi, Bute a recunoscut ca este un pic tensionat de ziua lui in conditiile in care inca nu stie cu cine si unde se va bate in urmatorul meci. De altfel, data de 14 aprilie nu mai pare de actualitate, Jean Bedard, presedintele Interbox, inaintand data de 12 mai pentru urmatorul meci al romanului. Bute si-ar fi dorit un meci cu britanicul Carl Froch pe 5 mai, dar aceasta data este indisponibila daca ne gandim ca in aceeasi zi sunt programate meciurile Floyd Mayweather – Miguel Angel Cotto si Saul Alvarez – “Sugar” Shane Mosley.

author avatar
Cristi Ionita
427 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger