AcasăSPORTLucian Bute - Denis Grachev: Vezi declaratia lui Lucian Bute si unde...

Lucian Bute – Denis Grachev: Vezi declaratia lui Lucian Bute si unde poti vedea meciul

Lucian Bute – Denis Grachev  se va disputa duminica, 4 noiembrie 2012, la Centre Bell din Montreal si va fi transmis in direct de Dolce Sport si Money Channel de la ora 04:00 AM (ora Romaniei).

Vezi ultimele 3 reprize din meciul de box Bute – Grachev!

Lucian Bute (32 de ani) va lupta duminica, in primul sau meci dupa ce a pierdut centura mondiala a categoriei supermijlocie. Adversarul sau, Denis Grachev este aproximativ la fel de rapid ca si Lucian Bute, singurul dezavantaj fiind alonja. Gracev fiind ceva mai scund. Pentru ca Lucian sa poata disputa revansa cu Froch trebuie castige meciul cu Grachev.

Increzator in victoria din aceasta seara Lucian a declarat in cadrul conferintei de presa dinaintea luptei cu Grachev: „Mi-am facut temele. Am trecut prin momente grele, am fost la pamant, dar m-am ridicat”. „Unii poate au crezut că sunt terminat, dar le pot garanta ca Lucian Bute nu este terminat. O sa dovedesc asta sambata si voi deveni mai bun decat am fost”, a adaugat Lucian Bute.

Din nefericire Lucian a primit o lovitura grea chiar din partea fanilor, care vor veni in numar mult mai mic la meciul de duminica, aproximativ 8000 (Bute – Grachev). In trecut admiratorii lui Lucian Bute ocupau mai mult de 13000 de locuri la meciurile sustinute de sportivul roman.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
2.850 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger