AcasăSPORTLucian Bute: Deja vizualizez cum o sa fie prima repriza cu Mendy!

Lucian Bute: Deja vizualizez cum o sa fie prima repriza cu Mendy!

Lucian Bute a trecut, vineri, cantarul oficial inaintea meciului cu francezul Jean Paul Mendy. Atat Lucian Bute cat si Paul Mendy s-au incadrat in limita categoriei, de 76,2 kilograme, romanul cantarind 76,150 kilograme, iar Mendy 75,300 kilograme.

Lucian Bute isi va pune in joc pentru a opta oara centura mondiala la categoria supermijlocie, in fata francezului Jean Paul Mendy, sambata, in cadrul galei „Campion pentru Romania”, ce va avea loc la Romexpo si va fi transmisa de Pro TV.

 

„E firesc sa am emotii la cantar, ultimul kilogram a fost destul de greu de dat jos. Ma bucur ca am facut categoria, primul adversar a trecut. Am facut categoria usor, doar azi mi-a fost mai greu. Acum m-am hidratat deja si voi continua toata ziua sa ma rehidratez”, a declarat Lucian Bute.

Lucian Bute si Jean Paul Mendy si-au ales manusile pentru meciul de sambata.

„Este o chestie de cum te simti, nu e mare diferenta intre ele”, a adaugat Lucian Bute.

Campionul mondial IBF a mai spus ca deja vizualizeaza prima repriza a meciului cu Mendy.

„M-am gandit mult la el, la stilul lui, la strategia mea. Deja vizualizez cum o sa fie prima repriza si cum va continua meciul.Nu mi-am proppus sa-l fac KO, obiectivul meu e sa castig meciul”, a afirmat Lucian Bute, potrivit Mediafax.

Lucian Bute le-a multumit celor prezenti si le-a transmis romanilor ca ii asteapta la meci. La cantarul oficial au participat peste 200 de persoane, iar fanii l-au aclamat pe Bute si i-au scandat numele.

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
284 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mesaj de la un galatean:Nu sunt rautacios, dar sa vezi ce cafteala iei.Iti subestimezi adversarul,imbatat fiind de victoriile de pana acum.I-am vazut profilul psihologic de cand a coborat din avion.Sunt convins ca este foarte bine pregatit si sigur pe sine.Si vorba lui, nu a venit sa se plimbe in Romania.O sa dezamagesti natiunea romana, si nu numai.Totusi iti doresc succes, Bute, draga.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger